Zoeken naar Disc

   
 
Disc
 
Het DISC instrument Informatie over DISC en trainingen.
Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt automatisch bericht wanneer er een DISC-workshop gepland staat. Werken met DISC. Het werken met DISC begint altijd met het maken van het eigen DISC persoonlijkheidsprofiel. Hiervoor vult u twee vragenlijsten in van elk 24 vragen.
DISC test bepaal gratis volgens het DISC model je persoonlijkheid en profiel 123test.nl.
Ontdek hoe de vier DISC gedragsstijlen Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus je houding richting anderen en je dagelijkse gedrag voorspellen. In het rapport van deze DISC test vind je een grafiek die jouw DISC profiel weergeeft plus een kernachtige typering van je persoonlijkheid.
DISC-BiSL Test.
Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. DISC geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie. Door het gebruik van DISC scores kan inzicht worden verkregen in voorkeursgedrag.
Over DiSC DiSC: DiSC uw Persoonlijk Profiel.
DiSC kan leidinggevende en medewerkers helpen om hun eigen gedrag beter te begrijpen, te leren hoe en wanneer gedrag aan te passen, hun communicatie effectiever te laten verlopen, verschillen te waarderen, individuele en teamprestaties te verbeteren en conflicten te verminderen.
Wat is DISC?
DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen. DISC is ruim 90 jaar geleden ontwikkeld door psycholoog en professor dr. William Marston aan de Harvard Medical School en is gebaseerd op zijn werk The Emotions of Normal People.
DISC Belgium Home page.
DISC Belgium bvba About us. DISC Belgium bvba Dynamic Industrial Safety Consultants is an innovative safety bureau with an enthusiastic team of safety consultants. Our dynamic professional prevention team anticipates the wishes of the clients without losing its integrity, is eager to learn, flexible, proactive and qualified and ensures positive interaction on the shop floor.
Wat is de DISC methode: persoonlijkheidstest, assessment of analyse?
Doordat DISC slechts een analyse is en geen oordeel velt is DISC goed in te zetten daar waar mensen inzicht moeten krijgen in zichzelf, én in anderen. Hierdoor kunnen we elkaar beter begrijpen en onze persoonlijke effectiviteit aanzienlijk vergroten. DISC is o.a.
Dutch Industrial Safety Consultants Disc.
Wie is Disc? Al sinds 1994 is Disc een marktleider en innovatief adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteitsborging, Milieuzorg en brandveiligheid. Binnen deze gebieden opereert Disc zeer succesvol met een ervaren team van meer dan 70 adviseurs, instructeurs en specialisten.

Contacteer ons