Op zoek naar Disc?

   
 
Disc
 
DISC-BiSL Test.
Wat is DISC? Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. DISC geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie. Door het gebruik van DISC scores kan inzicht worden verkregen in voorkeursgedrag.
DISC test bepaal gratis volgens het DISC model je persoonlijkheid en profiel 123test.nl.
Met deze gratis DISC test kun je snel je persoonlijk profiel volgens het DISC model van Dr William Marston bepalen. Ontdek hoe de vier DISC gedragsstijlen Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus je houding richting anderen en je dagelijkse gedrag voorspellen.
Teambuilding met waarderend onderzoek TRAINIAC.
Deze methode is overigens niet alleen te gebruiken voor teambuilding, het is ook een mooi instrument om een strategie voor de toekomst te formuleren, om van twee teams één team te maken of om met elkaar op een waarderende en onderzoekende manier de afgelopen tijd te evalueren.
DISC QISS-IT.
De voordelen van het gebruik van DISC is dat de onderlinge communicatie word verbeterd, conflicten worden voorkomen en er op een positievere manier kan worden samengewerkt. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op je gedrag en je communicatiestijl.
Het DISC instrument Informatie over DISC en trainingen.
Naast onze incompany trainingen organiseren we ook regelmatig open workshops. Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt automatisch bericht wanneer er een DISC-workshop gepland staat. Werken met DISC. Het werken met DISC begint altijd met het maken van het eigen DISC persoonlijkheidsprofiel.
DISC Scan.
Voorbeeldrapport DISC Scan. Vraag die voor de respondent beantwoord wordt. Welke DISC factoren zijn het meest en welke het minst op je van toepassing, wat is je DISC profiel? Multi-ipsatief format kies de meest en minst beschrijvende stelling uit 4 stellingen.
Progress in Work.
DISC-analyse Docendo opleidingen.
Daarom zijn we op zoek gegaan naar een mogelijkheid om u vooraf inzicht te geven in uw sterke en zwakke punten. Via een korte, digitale vragenlijst komt een Persoonlijke Profielanalyse tot stand, die inzicht geeft in het type mens dat u bent.

Contacteer ons