Meer resultaten voor domein

   
 
domein
 
Vakantiehuis Domein Pietersheim.
Ideaal verblijf voor groepen van 24 tot 68 personen! Prinselijk overnachten op een landelijke kinderboerderij? Het kan op het 80-ha tellend, voormalig prinselijk domein aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen waarvan Pietersheim één van de zes toegangspoorten is.
Gemeente Maasmechelen Inname openbaar domein.
Inname openbaar domein. Bij inname van het openbaar domein dient er een duidelijk onderscheid gemaakt te worden tussen de inname van het domein als uitbreiding voor horeca-uitbating en de inname voor het plaatsen van bouwmaterialen die renovatie, herstellen, onderhouden, oprichten en wijzigen van gebouwen mogelijk maken.
Vergunning inname openbaar domein bij werken of verhuis Stad Tienen.
Inname openbaar domein bij verhuis en het uitvoeren van bouw, onderhouds en instandhoudingswerken Aanvraag 98 KB. Belasting op de tijdelijke inname van het openbaar domein bij het uitvoeren van bouw, onderhouds en instandhoudingswerken en verhuis Reglement GR 24-03-2016 Publicatiedatum 29-03-2016 82 KB.
Domein Rodin Domein Rodin.
Domein Rodin is een volledig gerenoveerde, unieke en landelijk gelegen hoeve uit het begin van de 19e eeuw. U vindt deze prachtige stijlhoeve, die eerst eigendom was van barones Simonis en mevrouw du Four-Dessauer, op een domein van 6 hectare, midden in de natuur en in een prachtig landschap.
Domein Westhoek Club, Belgische Kust en Brugs Ommeland TUI.
Domein Westhoek Club. Uitstekend Lees de 33 klantenbeoordelingen. Domein Westhoek Club. Belgische Kust en Brugs Ommeland. Bekijk al mijn bewaarde vakanties. Info over Domein Westhoek Club. Op één van de meest ongerepte stukjes van de kust ligt deze verzorgde residentie.
Inname openbaar domein bouwwerken Stad Blankenberge.
De prijs wordt berekend op basis van het aantal m die u inneemt op het openbaar domein en de duur van de inname. Als download vind je het belastingreglement op het bezetten van het openbaar domein en plaatsen van afsluitingen, materialen en kranen op de openbare weg.
Inname openbaar domein Gemeente Erpe-Mere.
Inname openbaar domein. Voert u werken uit of laat u werken uitvoeren op het openbaar domein of neemt u bij werken een deel van het openbaar domein in, dan hebt u een vergunning" inname openbaar domein" nodig. De vergunning" inname openbaar domein" bepaalt welke verkeersborden en welk waarschuwingsmateriaal u moet plaatsen en hoe u dat moet doen.
Per domein Zorg en Gezondheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Infectieziekten en vaccinaties. Vlaamse sociale bescherming. Infectieziekten en vaccinaties. Vlaamse sociale bescherming. Een klacht melden. Volg ons op Twitter. Volg ons op Youtube. xml version1.0" encodingUTF-8? Zorg-en-gezondheid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid. uitgegeven door Zorg en Gezondheid.

Contacteer ons