Resultaten voor snelheid

   
 
snelheid
 
Snelheid 13 definities Encyclo.
Snelheid is het vermogen van het lichaam om bewegingen in zo snel mogelijk uit te kunnen voeren. Je kan ook zeggen: het is het vermogen om met een zo hoog mogelijke snelheid het lichaam, of delen daarvan, voort te bewegen.
Gemiddelde snelheid.
Hoelang doet hij over die afstand? De snelheid van de TGV is 200 km/ u. Hoelang moet hij aan die snelheid rijden om 20 km af te leggen? Een vliegtuig legt een afstand van 2000 km af in 4 uur.
Wat bepaalt de snelheid van je internetverbinding?
Als je een goede computer snelle processor, geen virussen, hebt die verbonden is via een netwerkkabel met je modem, kan je die snelheid tot 200 Mbps 1 halen. Onze nieuwste types van modems en netwerk-boosters hebben ook de capaciteit om een draadloos internetsignaal wifi uit te zenden dat een snelheid tot 200 Mbps 1 toelaat.
Puzzelwoordenboek Snelheid.
Snelheid voor bitverzending 1. Snelheid waarmee een chemische re. Snelheid waarmee een planeet om z. Snelheid waarmee het goed wordt a. Snelheid waarmee het opschiet cr. Snelheid waarmee iemand het hazen. Snelheid waarmee men reageert 1. Snelheid waarmee men vermagert c.
met / tegen / aan die snelheid taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Met die snelheid is standaardtaal in het hele taalgebied. In combinatie met x-aantal km/u is het voorzetsel met ook correct zonder het woord snelheid. Met die snelheid komen we nooit op tijd! De wielrenners reden met hoge snelheid de berg af.
Snelheid Wikipedia.
De snelheid van een kogel die uit een geweer wordt afgevuurd, verandert bij benadering alleen van grootte, waarvoor een kracht in de richting van de snelheid nodig is; de snelheid van een voorwerp dat met een constant aantal omwentelingen per seconde in een cirkelbaan beweegt, verandert alleen van richting, waarvoor een kracht loodrecht op de snelheid nodig is, wijzend naar het middelpunt van de cirkel.
veiligverkeer.be Regels snelheid en snelheidslimieten.
Als je met een aangepaste snelheid rijdt, heb je minder kans op een ongeval. Met een aangepaste snelheid zie je beter wat er rondom je gebeurt. Te snel rijden veroorzaakt 30% van alle dodelijke ongevallen. Ouders van verongelukte kinderen en federale politie voeren campagne tegen overdreven snelheid.
Snelheid Belgium.be.
De meeste slachtoffers vallen onder de passagiers van het voertuig, inzittenden van een aangereden voertuig en de aangereden personen. Om het aantal ongevallen door overdreven snelheid tegen te gaan, is de snelheidsbeperking ingevoerd. De politie controleert de snelheid met snelheidscontroles en flitspalen.

Contacteer ons