Resultaten voor sidn

   
 
sidn
 
Stichting Internet Domeinregistratie Nederland Wikipedia.
Op 31 januari 2011 bestond SIDN vijftien jaar en op 25 april van datzelfde jaar bestond het nl-domein vijfentwintig jaar. Vanaf de oprichting van SIDN en de voorloper hiervan onder toezicht van CWI hebben de registratieprocedures plaatsgevonden zonder directe betrokkenheid van de overheid.
SIDN fonds: Aanvragen.
In 2018 ondersteunt SIDN fonds 1 wetenschappelijk onderzoeksproject. Tussen 1 juni en 17 september 2018 kunnen vooraanmeldingen worden ingediend voor wetenschappelijke onderzoeksprojecten. Op de hoogte blijven? SIDN fonds Meander 501. 6825 MD Arnhem info@sidnfonds.nl. Blockchain for Good. Privacy EN Veiligheid. Evaluatie 3 jaar SIDN fonds.
SIDN: Jouw wereld. Ons Domein.
SIDN staat voor een onbezorgd digitaal bestaan, voor alle generaties. Daarom zorgen wij dat je spelletjes.nl altijd én veilig kunt bereiken. Ook sponsoren we organisaties en projecten die de digivaardigheid stimuleren, bijdragen aan een veiliger internet en de negatieve kanten van internet bestrijden.
SIDN: Jouw wereld. Ons domein.
SIDN Labs is het researchteam van SIDN. Samen met onze partners werken wij voortdurend aan nieuwe inzichten en toepassingen die bijdragen aan de schaalbaarheid en veiligheid van nl, het Domain Name System en de internetinfrastructuur. Vanzelfsprekend met oog voor privacy.
SIDN Domeinregistratie en hosting bij Hostnet.nl.
Hostnet is een toonaangevende registrar van SIDN en de geschikte partij om jouw nl domeinregistratie veilig en snel te voltooien. De SIDN registrar met de meeste nl domeinregistraties. SIDN beheert meer dan 5 miljoen nl domeinen en verwerkt meer dan een miljard zoekopdrachten per dag.
SIDN Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van SIDN op Facebook.
SIDN @SIDN Twitter.
Momenten Momenten 1. @ SIDN niet meer negeren @ SIDN negeren Volgen @ SIDN volgen Volg je nu Je volgt @ SIDN Ontvolgen @ SIDN ontvolgen Geblokkeerd @ SIDN geblokkeerd Deblokkeren @ SIDN deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ SIDN in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ SIDN annuleren.
SIDN fonds: een sterk internet voor iedereen.
Een sterk internet voor iedereen. SIDN fonds staat voor een sterk internet voor iedereen. We investeren in projecten met lef en maatschappelijke meerwaarde, die bijdragen aan een sterker internet, empowerment van de gebruiker of die het internet op een vernieuwende manier inzetten.

Contacteer ons