Meer resultaten voor nameservers

   
 
nameservers
 
TransIP Knowledge Base Wat is een nameserver?
Het is dan ook essentieel dat er nameservers zijn ingesteld voor je domeinnaam zodat je domein bereikbaar is voor bezoekers en e-mails. Zonder werkende nameservers zal je domein namelijk niet bereikbaar zijn. Bij TransIP kan je via je controlepaneel de nameservers van een domeinnaam zelf wijzigen.
Hoe kan ik de nameservers van een domein updaten? Combell Support.
Om de nameservers te wijzigen klikt u op het verticaal menu links en kiest u Nameservers. Om aangepaste nameservers in te vullen, vinkt u het vak aan naast Andere nameservers. Vul de nameservers van uw hosting provider in en klik op Nameservers Opslaan.
Wat zijn Domain Name Servers?
Om een domeinnaam te gebruiken hebt u een nameserver nodig. Als u geen eigen nameservers hebt, kunt u gratis Hostbasket nameservers gebruiken. Aangemaakt door: Nick Corne Tue, Jul 1, 2008 1136: AM. Dit artikel werd 13655 keer bekeken. Aangemaakt in de categorie: Nameservers.
Hoe kan ik de nameservers configureren voor mijn domeinnaam?
Informatie: Hier vindt u algemene informatie over uw domeinnaam en hebt u de mogelijkheid om uw domeinnaam te vergrendelen indien toegestaan door de registry of te parkeren. Nameservers: Hier hebt u de keuze om de Telenet Hostbasket nameservers te gebruiken, uw eigen nameservers of om de Telenet Hostbasket nameserver te gebruiken als secundaire nameserver.
Wat is een nameserver en hoe wijzig ik deze?
Klik op de actie knop en kies de optie" Nameservers bekijken." Kies in de dropdown voor de door jou gewenste nameservers en klik op update. De nameservers worden nu aangepast, houd er rekening mee dat het 2-6 uur kan duren voordat dit verwerkt is!
Ik heb één nameserver. Kan ik de Hostbasket nameservers als secundaire gebruiken? En hoe te configureren?
U kunt de Hostbasket nameservers gebruiken als secundaire nameserver. log in op MyAccount Domeinnamen gewenste domein tabblad Nameservers." Opgelet: U dient zone transfers van uw primaire nameserver naar de Hostbasket secundaire nameservers toe te laten. Onze DNS nemen dan de instellingen over van uw DNS server.
Wat is een nameserver?
Ter voorbeeld, wanneer je in je browser gaat naar vdx.nl, vraagt je PC bij de nameservers van je internetprovider waar vdx.nl staat. De nameservers van je internetprovider vragen vervolgens de beherende instantie van nl domeinen omdat dit een nl domein betreft in welke nameservers de verwijzing voor vdx.nl te vinden is.
Name server Wikipedia.
The most important function of DNS servers is the translation resolution of human-memorable domain names and hostnames into the corresponding numeric Internet Protocol IP addresses, the second principal name space of the Internet which is used to identify and locate computer systems and resources on the Internet.

Contacteer ons