Op zoek naar nameservers?

   
 
nameservers
 
Name server Wikipedia.
The most important function of DNS servers is the translation resolution of human-memorable domain names and hostnames into the corresponding numeric Internet Protocol IP addresses, the second principal name space of the Internet which is used to identify and locate computer systems and resources on the Internet.
verhuizingen Aalst
Hoe kan ik de nameservers van een domein updaten? Combell Support.
Om de nameservers te wijzigen klikt u op het verticaal menu links en kiest u Nameservers. Om aangepaste nameservers in te vullen, vinkt u het vak aan naast Andere nameservers. Vul de nameservers van uw hosting provider in en klik op Nameservers Opslaan.
mymoza.com
TransIP Knowledge Base Wat is een nameserver?
Het is dan ook essentieel dat er nameservers zijn ingesteld voor je domeinnaam zodat je domein bereikbaar is voor bezoekers en e-mails. Zonder werkende nameservers zal je domein namelijk niet bereikbaar zijn. Bij TransIP kan je via je controlepaneel de nameservers van een domeinnaam zelf wijzigen.
akoestiek
Wat zijn Domain Name Servers?
Om een domeinnaam te gebruiken hebt u een nameserver nodig. Als u geen eigen nameservers hebt, kunt u gratis Hostbasket nameservers gebruiken. Aangemaakt door: Nick Corne Tue, Jul 1, 2008 1136: AM. Dit artikel werd 13579 keer bekeken. Aangemaakt in de categorie: Nameservers.
persoonlijke lening simulatie
Using default nameservers vs hosting nameservers Hosting Namecheap.com.
If your domain is registered with us, follow this guide to switch the nameservers to our shared hosting ones. NOTE 1: Once the nameservers are changed, all the custom DNS records for your domain will be overwritten to our hosting ones.
Nameservers doorverwijzen Helpdesk.
Zie meer Nameservers doorverwijzen. Nameservers zijn servers die een domein koppelen aan een onderliggend netwerk met servers die speciaal zijn ingericht voor het afhandelen van de betreffende verzoeken. Net zoals bij de DNS tabel zijn de Nameservers ook ingedeeld in een tabel.
Wat zijn de nameservers van Neostrada? Neostrada.
De standaard nameservers zijn de nameservers waar de bedrijfsnaam van Neostrada in voorkomt, namelijk de volgende.: Domeinnamen worden standaard aan deze nameservers toegevoegd, tenzij je zelf voor andere nameservers kiest. Als je niet wilt dat de bedrijfsnaam van Neostrada in de nameservers voorkomt, dan kies je voor onze anonieme nameservers.

Contacteer ons