Op zoek naar DNS?

   
 
DNS
 
Wat is DNS Nucleus.
Het systeem dat verantwoordelijk is voor de koppeling van de domeinnaam naar het correcte IP-adres is DNS, het Domain Name Service. De omzetting van een domeinnaam naar het correcte IP wordt gedaan door een DNS server, die een verzoek binnenkrijgt een domeinnaam en het correcte IP-adres terug geeft.
Hoe configureer ik mijn nameserver instellingen DNS records?
Mijn domein staat beschreven als: Domain in transfer preconfig Wat is dit? 3479 keer bekeken sedert Fri, Jan 22, 2010. Wat is een CNAME-record Canonical name? 7276 keer bekeken sedert Mon, Jan 31, 2011. Activeren DNS servers voor nu domein.
Wat zijn DNS-records? Combell Support.
Als het IP-adres dat daarin vermeld staat dan niet overeenkomt met dat van de verzendende mailserver, kan worden aangenomen dat het om spam of niet-legitieme e-mail gaat. Na een wijziging in de DNS volgt er een periode om de wijziging te laten doordringen, en in die periode kan een DNS-check verkeerde waarden teruggeven.
DNS Belgium.
17 jul To our be registrars: Maintenance on our be registration platform tomorrow 18 July between 7 AM CEST 8 AM CEST. 13 jul FriFact: DNS Belgium and planteenbos.be concluded a deal to plant 14.400m2 of forest in the next 4 years t twitter.com/i/web/status/1.
Basisbegrippen i.v.m. domeinnamen en DNS-servers Proximus.
Het systeem dat instaat voor de manier waarop websites gevonden worden op het internet, heet DNS Domain Name System. Het DNS is in feite een databank die IP-adressen vergelijkt met host names computernamen zodat internauten met behulp van menselijk leesbare internetadressen bijvoorbeelduwwebsite.net: websites kunnen vinden zonder dat ze het IP-adres hoeven te kennen van de computer waarop een bepaalde website staat.
Domain Name System Wikipedia.
DNS is een client-serversysteem: een opvrager client gebruikt het DNS-protocol om aan een aanbieder DNS server een naam of adres op te vragen, waarop de server een antwoord terugstuurt. Het opzoeken van een nummer bij een naam wordt forward lookup genoemd; het opzoeken van een naam bij een nummer reverse lookup.
Welke factoren hebben invloed op de DNS-propagatietijd? Domeinen GoDaddy Help BE.
Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing. Wat is DNS? Je DNS beheren via je configuratiescherm voor hosting. De naamservers voor mijn domeinen wijzigen. Onze experts staan voor je klaar.
Surf sneller met Google DNS Clickx. Surf sneller met Google DNS Clickx.
Om te achterhalen welke numerieke combinatie past bij de naam die je hebt opgegeven, maakt je computer gebruik van DNS. DNS staat voor domain name system en kan je vergelijken met een telefoonboek. De technologie weet immers welk IP-adres toebehoort aan welke naam. Stap 2: Google DNS.

Contacteer ons