Resultaten voor Format

   
 
Format
 
Format media Wikipedia.
Een format in de amusementsindustrie is een sjabloon voor een programma. Op formats voor televisieprogramma's' kan intellectueel eigendom worden geclaimd, zodat een format niet zonder licentie door anderen kan worden gebruikt. Ook bij concerten en festivals wordt gesproken van een format.
format VRT-Taalnet.
Wat zoekt u? Het is de format hij en het format. Nederlandse alternatieven zijn.: In een format worden de vaste, steeds terugkerende elementen van een televisie of radioprogramma beschreven. Nederlandse tv stopt met Groot Dictee, VRT zoekt naar alternatief. Over de VRT.
format Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: format DE format EN format ES. Definities in het Frans: format 9x. Definities in het Nederlands: Format 9x.
Format de betekenis volgens Woordenboek van Neologismen. mail.
Format betekenis definitie. Format Eng, structuur van een radio of televisieprogramma, bijvoorbeeld een talkshowformat; gedetailleerde analyse van een tv-show, met aanduiding van de verschillende onderdelen en rustpauzes, de lokaties, de shots die genomen moeten worden alsmede de duur van elk onderdeel.
Format Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Format of met Format in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Format inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Format en verwijzingen daarnaartoe.
Format de betekenis volgens Redactie Ensie.
Format betekenis definitie. Een format is een bepaald document dat als voorbeeld dient. Het is een sjabloon voor een programma. Dit document kan bijvoorbeeld een brief, folder, formulier, memo, etiket of uitnodiging in het programma Word zijn. Een format is gemakkelijk omdat het een leidraad is bij de indeling.
Synoniemen van format; ander woord voor format synoniemen.net.
woordverbanden van format grafisch weergegeven. format is mogelijk onnodig Engels. De Woordenlijst overbodig Engels Op-en-Top Nederlands geeft de volgende Nederlandse alternatieven doorzoek ook de volledige lijst op vindpunt.nl.: format zn: 1 opmaak, opmaakstramien, indeling; 2 formule, opzet, stramien; 3 schijfindeling, bestandstype.
Format-4 DBS Machines.
Ondertussen is dit merk een vaste waarde in het high-end segment. Trouw aan het Alles uit één hand-motto: met individuele producten, op maat geconfigureerde machines, competent advies, consequente innovatie en traditionele waarden bieden ze een compleet pakket van topklasse. Klik hier voor de officiële website van Format-4.

Contacteer ons